Disclaimer

Algemeen

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend. Psychologiepraktijk Mathilde Distelbrink geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit. Bij twijfel verzoeken wij u daarom contact op te nemen met Psychologiepraktijk Mathilde Distelbrink.

E-mail

Bij het beantwoorden van e-mails wordt grote zorgvuldigheid betracht. De informatie die Psychologiepraktijk Mathilde Distelbrink via de e-mail ontvangt wordt vertrouwelijk behandeld conform het privacy beleid van Psychologiepraktijk Mathilde Distelbrink en waarvan u een exemplaar aantreft op de website.

Gebruik informatie

Psychologiepraktijk Mathilde Distelbrink is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de informatie van de website van Psychologiepraktijk Mathilde Distelbrink. De informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling door een (huis)arts of psycholoog.

Externe links

Op de website van Psychologiepraktijk Mathilde Distelbrink staan een aantal externe links, deze links zijn op de website vermeld als service aan de bezoeker van de site. Psychologiepraktijk Mathilde Distelbrink kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de juistheid van de inhoud van deze pagina's van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van deze externe links.

Copyright

Teksten, illustraties, lay-out van de website zijn © copyright van Psychologiepraktijk Mathilde Distelbrink. Gebruik van teksten en illustraties is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Psychologiepraktijk Mathilde Distelbrink.

Drs Mathilde Distelbrink

Voor vragen, van welke aard ook, kunt u telefonisch of via email uiteraard altijd contact met mij zoeken.